PDA

View Full Version : Quick Vote on RMX 1.2--- Yeah or Neah???



Patthoven
01-21-2005, 08:06 PM
Can we just get a quick check in ffrom those who've updated to 1.2.

Problem free so far........ or problems?

Just a quick head count if you would.

Thanks!!!!!
Pat

chmara
01-21-2005, 08:47 PM
Problem- Registration - Resolved.

Problem- Au Validation did not take on IMacG5 Logic 7 Pro 2 Gig Ram Sys 10.3.7 and hung into a required Logic reboot. Not resolved -- but now logicchug's through to next problem rather than hanging.

Problem - Logic 7 Pro Call up Comes up as incompatible insstrument but plays "live OK -- no time to try recording at moment. Awaiting resolutiopn from Tech Support.

midphase
01-21-2005, 09:26 PM
So far so good here. Dual G4 (yeah...I know), latest OS X and latest Logic Pro.

Overall Stylus RMX is a tad heavy on the processor for my taste....but still very solid!

amb
01-22-2005, 12:34 AM
No problems P4 3.2 1.5G Ram Nuendo 2.2 .

I am very happy with the unexpected freebie !!

fitch
01-22-2005, 08:26 AM
after seeing the happy people this morning I went and got the update..


installed it.. and the firewire partition i keep all the SAGE stuff on has now disappeared from my desktop

tibook 867 10.2.8 and yet, when i run RMX in rax it will work fine..

the partition is just not visible..

restarted/ repaired permissions..

mmmm... am wondering if anyone else has has anything similar happen

cannot install the effect presets because the installer cannot find the SAGE file.. it's on the invisible partition


aghhh...

Jaimo
01-22-2005, 09:41 AM
So far, so good here, running RMX 1.2 with Logic 7.0.1

And they've fixed Multichannel mode for us Logic 7 folks. Gotta love that...!

scf3
01-22-2005, 10:31 AM
Logic 7.01, RMX now shows up as incompatible plug. Multi outs do not
work. Routing sound to aux channels results in no sound. Change RMX
to another sub channel and sound reverts to main outs. Other new features
are great.

djwithin
01-22-2005, 11:01 AM
No problems here with Logic 7.01. Validated ok and the multiple outs work great.

P de Caumette
01-22-2005, 11:35 AM
The radio delay FX systematicaly crashes my system, aside from this everything is ok...

ed hamilton
01-22-2005, 11:37 AM
Fine in logic 7.01
Fine in PT as rtas
a complete mess in DP 4.52
and not just the gui thing.
DP 4.52 running in mas mode has serious issues with spectrasonics plugs.
upon instantiation - you have to refresh the chosen sampe bit depth otherwise no sound is emmited.
works in both 16 bit and 24 bit but ONLY after you reselect one of them.

The gui thing is DP 4.52 running in DAE mode.

Motu strikes again with its third version of DP 4.5 that has crippling issues.
They are making emapple look good and that aint easy.

Patthoven
01-22-2005, 08:32 PM
How about any Windows Cubase 3.0 users?

Dave Bourke
01-22-2005, 10:02 PM
As I've posted elsewhere in this forum, so far all is sweetness and light for me with RMX 1.2 running in DP 4.52 on Mac OS X 10.3.7 (G4 dual 800).

Excellent update!

Kind regards.

chmara
01-22-2005, 11:08 PM
OK -- Thanks to Logic 7 Board at Apple -- Solution to Invalid Instrumemnt problem. Open Logic 7 - Open Prefer3ences AU Scan -- Rescan RMX -- When Complete Spectrasonics re-appears as menu choice if you save the re-scan when1.2 passes.

Now on to why my previously converted samples are starting late with a pause at the head(something new since the upgrade -- probably my fault).

Move my opinion from good/but dubious -- to AWESOME and grateful.

unison
01-23-2005, 08:59 AM
1.2 Running smoothly here on Cubase sx 2.0.

Those new fx-presets really rock!!
Only there seem to be no presets for the new reverb? I press right mouse and nothing happens. Is this how it's meant to be?

Rich Pell
01-23-2005, 11:19 AM
How about any Windows Cubase 3.0 users?
Works great here on SX3.01 ,although initially had some trouble reading some Rex folders in the user library that were previously fine...I may be imagining things but does RMX have a bit lower CPU overhead with this update..? A long as I dont use the FX the CPU is now reasonable...Rich

chmara
01-24-2005, 04:20 PM
Added new 1.2.1 with no problem -- cleared up difficulties -- but I had, in previous post - worked out the labeling. I do not know what else went into the fix. Anyone?

amb
01-25-2005, 01:24 PM
The Radio Delay crashed my system a couple of times yesterday :(

spectrum
01-26-2005, 09:39 AM
If you find a problem....especially a crash, please email what happened and your system specs to us at support@spectrasonics.net

Thanks!

spectrum

spectrum
01-26-2005, 09:41 AM
1.2 Running smoothly here on Cubase sx 2.0.

Those new fx-presets really rock!!
Only there seem to be no presets for the new reverb? I press right mouse and nothing happens. Is this how it's meant to be?

Hold the right-click button down a little longer and you'll see the new PRO-Verb presets organized in sub folders...there are quite a few.

spectrum

amb
01-26-2005, 05:01 PM
If you find a problem....especially a crash, please email what happened and your system specs to us at support@spectrasonics.net

Thanks!

spectrum


Done as requested .

squawk
02-02-2005, 01:25 PM
1.2 Running smoothly here on Cubase sx 2.0.

Same here on Cubase SX 2.2. Solid as a rock in fact. :)