• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: Help! Performance loads wrong instrument

Share/Bookmark
  1. #1

    Help! Performance loads wrong instrument

    Anybody experienced this problem or have a solution:

    When I load a performance that includes multi-instrument .gig files (.gigs that have two or more instruments within one file) the performance always loads the lowest-numbered patch in the file regardless of the one I had selected and saved in the performance. Is this a Giga bug or my unique problem? Any solutions? Thanks!

    Doug M.

  2. #2

    Re: Help! Performance loads wrong instrument

    I think it\'s an oversight which they are fixing in the new patch.

  3. #3

    Re: Help! Performance loads wrong instrument

    <BLOCKQUOTE><font size=\"1\" face=\"Verdana, Arial\">quote:</font><HR>Originally posted by Chadwick:
    I think it\'s an oversight which they are fixing in the new patch.<HR></BLOCKQUOTE>

    Thanks, Chadwick. I\'ll be on the lookout for it. - Doug

  4. #4

    Re: Help! Performance loads wrong instrument

    <BLOCKQUOTE><font size=\"1\" face=\"Verdana, Arial\">quote:</font><HR>Originally posted by Haydn:
    According to a message from Joe Bibbo on the Yahoo newsgroup, GigaStudio 2.2 is supposed to be posted today on the Nemesys site.<HR></BLOCKQUOTE>

    Thanks, Haydn. Yep, 2.2 is there. I\'m going to try it out right now! - Doug

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Chandler, Arizona
    Posts
    4,040

    Re: Help! Performance loads wrong instrument

    According to a message from Joe Bibbo on the Yahoo newsgroup, GigaStudio 2.2 is supposed to be posted today on the Nemesys site.

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •