• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: Forum problems back caused by banner above.

Share/Bookmark
  1. #1
    Moderator
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Chandler, Arizona
    Posts
    4,040

    Forum problems back caused by banner above.

    It looks like the forum problem is back that was fixed a few weeks ago. I hit back and it justs sits there. It looks like they moved the banner advertisements from the top right hand corner. It is now under the menu items and it worked fine but seemed to change a little odd. Now the advertisements work better but are interfering with the forum. I notice when I click the back button that the banner changes but nothing else just like before. This problem drives me crazy on this forum. Anyone else having this problem?

  2. #2

    Re: Forum problems back caused by banner above.

    Yes,

    the same problem here. I was just going to post a new topic. But you have done it for me already. Thanx.

    Ondrej

    [This message has been edited by ondrej (edited 06-22-2001).]

  3. #3

    Re: Forum problems back caused by banner above.

    It works fine for me at the moment.

    I\'m on IE 5.50.4134...

  4. #4

    Re: Forum problems back caused by banner above.

    I take it back!

    Today the browser is acting exactly as Haydn describes. The back button seems to affect the ad and not the URL.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Winsted, CT
    Posts
    1,338

    Re: Forum problems back caused by banner above.

    It took over two months to get fixed last time. Hope they do better this time.

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •