• Register
  • Help
Results 1 to 6 of 6

Topic: I try to run gigastudio for 20 days: kernel problem

Share/Bookmark
  1. #1

    I try to run gigastudio for 20 days: kernel problem

    Hi please help me:
    I try to run gigastudio 160 on 2 pcs and on both it doesnt work..

    After having reviewed the configuration gigastudio allways crashes with : Page fault in kernel32.dll

    I formatted both hd on both pc, installed win98se

    1stpc: pentium 4 1400: asusboard
    matrox g400 and creamware pulsar (newest driver)IDE INTEL ULTRA 100

    2nd: pentium 3 500 asusboard
    ati rage fury 128 pro and awe64gold
    IDE PROMISE ULTRA 100

    Please help.
    I allready put off all gigasamples... no reaction
    I cAN`T SLEEP ANYMORE
    20 days before it was running on my p3-500 perfectly

    Thanks for having read this guys !


  2. #2

    Re: I try to run gigastudio for 20 days: kernel problem

    Wow! Sounds nasty.
    Let me ask you a few questions and maybe someone can give you a hand:

    You get the page fault on both computers, right?

    Does the page fault occur while running any other programs?

    Can you run any other audio programs?

    What version on GigaStudio do you have?

    The kernel error indicates that something very basic (like memory or the cache) is faulty so it seems odd that it happens on both computers.


  3. #3

    Re: I try to run gigastudio for 20 days: kernel problem

    Dear Lucas,

    thank you very much for taking attention...

    first of all:
    i solved the problem on my p3-500
    i formatted all partitions of my hd
    then reinstalled win98se without anything
    i dont know why, this time it worked

    i will try it on my other PC the same way

    everything works fine on both pcs, just gigastudio makes problems,

    but now only on one pc

    thanks anyway

    My gigastudio version is 2.01



  4. #4

    Re: I try to run gigastudio for 20 days: kernel problem

    Try different CMOS/BIOS settings for your memory etc. I\'ve seen your kind of problem with people using \"optimistic\" settings for CAS latency, etc.

  5. #5

    Re: I try to run gigastudio for 20 days: kernel problem

    what do you mean with other memory settings ?
    and by the way... are there specially good settings for audio applications ?

    thanks


  6. #6

    Re: I try to run gigastudio for 20 days: kernel problem

    >settings ?
    >and by the way... are there specially good >settings for audio applications ?

    I meant the memory settings when you go into the CMOS/BIOS when you boot up (e.g. hit \"Del\" key usually when you\'re booting up to enter system date, time, etc). You can usually experiment with different memory settings for latency, etc. This fixed my problem (e.g. my SDRAM PC133 memory was setup as \"2/2/2\" and it really runs \"3/3/3\"). Just be careful and write down the original settings in case you screw something up you can at least get back to normal!


Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •