• Register
  • Help
Results 1 to 6 of 6

Topic: Sonar 3 and Delta 1010LT problems

Share/Bookmark
  1. #1

    Sonar 3 and Delta 1010LT problems

    Ok, I might be brain farting, but I\'m having a heck of a time getting sound from my Sonar 3. I just bought a Delta 1010LT soundcard and Sonar 3 Producer, and can\'t seem to get an MIDI or Audio playback. It seems I\'ve tried every configuration I can think of. Are there any settings I need to make in my 1010LT Control Panel? I know the ASIO drivers should work! PLEASE HELP!

    MIDI Inputs Available:

    Delta 1010LT MIDI

    MIDI Ouputs Available:

    Delta 1010LT MIDI
    Microsoft MIDI Mapper
    Nemesys MidiOut: Port 1
    Nemesys MidiOut: Port 2
    Nemesys MidiOut: Port 3
    Nemesys MidiOut: Port 4

    Audio Inputs Available:

    NVIDIA(R) nForce(TM) Audio
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 1/2
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 3/4
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 5/6
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 7/8
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 9/10
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 11/12
    M-Audio Delta 1010LT 1/2
    M-Audio Delta 1010LT 3/4
    M-Audio Delta 1010LT 5/6
    M-Audio Delta 1010LT 7/8
    M-Audio Delta 1010LT S/PDIF
    M-Audio Delta 1010LT Mon. Mixer

    Audio Outputs Available:

    NVIDIA(R) nForce(TM) Audio 1/2
    NVIDIA(R) nForce(TM) Audio 3/4
    NVIDIA(R) nForce(TM) Audio 5/6
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 1/2
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 3/4
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 5/6
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 7/8
    M-Audio Delta 1010LT Multichannel 9/10
    M-Audio Delta 1010LT 1/2
    M-Audio Delta 1010LT 3/4
    M-Audio Delta 1010LT 5/6
    M-Audio Delta 1010LT 7/8
    M-Audio Delta 1010LT S/PDIF

    Hope that gives you guys any idea! Thanks!

    Jared Hudson

  2. #2

    Re: Sonar 3 and Delta 1010LT problems

    ASIO works great for me. Are you having the problem only in Sonar or the entire computer audio?

    First, you have to see if you have the audio I/O enabled in the MAudio Delta Control Panel. Check the Monitor Mixer tab. If the meters are working and there\'s no sound, they are probably muted.

    Second, check if you have the correct audio routing at the Patchbay/Router tab. I have Wav 1/2 set at monitor mixer.

    What I can see from your setup though is that you might be having conflict with NVIDIA(R) nForce(TM). Is that an on-board audio card? I had an MSI board with an integrated audio and I had to disable it. I think (I\'m not too sure) I read somewhere that Delta 1010LT cannot coexist with other soundcards except the Delta series.

    Hope that helps!

  3. #3

    Re: Sonar 3 and Delta 1010LT problems

    Originally posted by Nhick Ramiro Pacis:
    I think (I\'m not too sure) I read somewhere that Delta 1010LT cannot coexist with other soundcards except the Delta series.
    <font size=\"2\" face=\"Verdana, Arial\">Until recently I was running a 1010LT synched via SPDIF to a STaudio C-port. Everything was fine.

  4. #4

    Re: Sonar 3 and Delta 1010LT problems

    Try the WDM driver. I didn\'t have much luck with the ASIO driver on my Delta 1010. I use the WDM and it works great.

    -- Martin

  5. #5

    Re: Sonar 3 and Delta 1010LT problems

    Thanks guys. I did manage to get it working! [img]images/icons/grin.gif[/img]

  6. #6

    Re: Sonar 3 and Delta 1010LT problems

    Just curious, what did you do to get it working?

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •