• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: cracking instruments after restart/reboot

Share/Bookmark
  1. #1

    cracking instruments after restart/reboot

    Always when I play an instrument in GS fpr the first time after reboot there is a crack/drop out and the hard disk is working. After that the instrument can be played without cracks. Are the waves cached then? I thought GS always plays directly from hard disk? Are these cracks because I only have a 5.400 rpm disk?

    WIP

  2. #2

    Re: cracking instruments after restart/reboot

    I experience this also and I have 7200 RPM UDMA Maxtor hard drives for both software and audio files. Can anyone suggest what to do about this? Thanks!

    <BLOCKQUOTE><font size=\"1\" face=\"Verdana, Arial\">quote:</font><HR>Originally posted by WIP:
    Always when I play an instrument in GS fpr the first time after reboot there is a crack/drop out and the hard disk is working. After that the instrument can be played without cracks. Are the waves cached then? I thought GS always plays directly from hard disk? Are these cracks because I only have a 5.400 rpm disk?

    WIP
    <HR></BLOCKQUOTE>


  3. #3

    Re: cracking instruments after restart/reboot

    I also have a Maxtor HD 40GB, 5400 RPM. My board is an ASUS A7V133 (VIA KT133A). Do you have different chipset? My RAM is 256MB PC133/CL2.

    WIP

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •