• Register
  • Help
Results 1 to 2 of 2

Topic: Please help me with SX problem

Share/Bookmark
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Decatur Illinois
    Posts
    901

    Please help me with SX problem

    I\'ve been writing a project for a week now using 4 instances of GPO in SX and nothing else. This morning I got it to a stopping point and decided to export the VST tacks to an audio mixdown to send to a friend and possibly post on the forum here. So after the mixdown, I open Windows Media Player to playback the mixed down MPEG3. It\'s silent. So I go back to SX which is still open right where I left it. I push play and now the sequence has no sound either. All the VST tracks are showing midi input signal and audio output but the master meters show no input. Now I\'ve tried everything I can think of with no solutions. Other projects still play fine with gpo. And this project plays my outboard gear fine. Just gets hung up on the whole VST to Master thing. I\'ve also completly restarted my system and all that stuff. Please help before I go insane. I was really proud of this piece too.

    Eric W

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Decatur Illinois
    Posts
    901

    Re: Please help me with SX problem

    Nevermind. I found that I had inserted an effect in the master channel that was choking the sound. Thanks anyway.

    Eric W

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •