• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: Anyone Succeeding with Kontakt 1.5/OSX 10.3 Panther and Logic 6.3.1 ?

Share/Bookmark
  1. #1

    Anyone Succeeding with Kontakt 1.5/OSX 10.3 Panther and Logic 6.3.1 ?

    I seem to get garbled audio with this setup, and haven\'t found a solution. Is there anyone out there who has gotten this combination working in Panther yet? Or is \'tiny buffers\' in OS 10.2.x it, for now??

    Thanks,
    Trond

  2. #2

    Re: Anyone Succeeding with Kontakt 1.5/OSX 10.3 Panther and Logic 6.3.1 ?

    If this the same issue reproted in other forums (including NIs forum)

    It\'s a bug in DFD. Set the DFD buffer to lowest setting..and problem will go away.

    There were also comments that some people were getting an \"echo\" as well until buffers were turned down.

    See if that works (ie..if it\'s the same issue)

  3. #3

    Re: Anyone Succeeding with Kontakt 1.5/OSX 10.3 Panther and Logic 6.3.1 ?

    Ooops,
    Sorry, I missed your reference to \"tiny buffers\". (guessing that\'s something you already tried)

  4. #4

    Re: Anyone Succeeding with Kontakt 1.5/OSX 10.3 Panther and Logic 6.3.1 ?

    Thanks for the thoughts. I\'m running in RAM only.

    Trond

  5. #5

    Re: Anyone Succeeding with Kontakt 1.5/OSX 10.3 Panther and Logic 6.3.1 ?

    The only other thing I can think of off the top of my head is that there were numerous reports of issues in Kontact 1.5 under Logic, that \"went away\" after completing the reg/key process for Kontact.

    Ie..the issues were present while running under the grace period/demo mode.

    It\'s worth a shot if you haven\'t done this already.

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •