• Register
  • Help
Results 1 to 8 of 8

Topic: Anybody having good results with Gigateleport!

Share/Bookmark
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Pluto, hydrogen 11 severnth
    Posts
    303

    Anybody having good results with Gigateleport!

    Before buying labtop with an external hardrive or desktop computer with Gigabit connection. I would like to know if somebody does have good experience with a Gigateleport connection. I kindly would like to know if audio send back over Gigabit connection is sufficient and does not give Latency problems or cracks glitches etc. I tried with a 600 Mhz processor labtop but glitches did appear latency is 384samples OK. So is anybody out there with a decent Gigateleport setup running succesfully?

    Please let me know, i will appreciate very much your opinion!

    Greetings Wilfred.

  2. #2

    Thumbs down Re: Anybody having good results with Gigateleport!

    i wasted a good few days trying to get it to work GOOD LUCK!

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Pluto, hydrogen 11 severnth
    Posts
    303

    Thumbs up Re: Anybody having good results with Gigateleport!

    That does not sound very motivating! Anybody else having good luck!

    Greetings Wilfred.

  4. #4

    Re: Anybody having good results with Gigateleport!


  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Pluto, hydrogen 11 severnth
    Posts
    303

    Re: Anybody having good results with Gigateleport!

    What is your set latency buffer, and are you using Gigabit Lan connection?

    Greetings Wilfred.

  6. #6

    Re: Anybody having good results with Gigateleport!

    I use two Asus P4C800-E computers with gigabit Lan (although I think 100MB is fine). I'm using a Lynx 2 audio card on my Master comp and I have it's latency set to 128 samples and Gga VST's latency is at 512 with a buffer size of 128. I find the latency is fine for playing and the great thing about Giga VST is that on playback you have sample accurate sync.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Pluto, hydrogen 11 severnth
    Posts
    303

    Thumbs up Re: Anybody having good results with Gigateleport!

    Sounds good enough for me! Thanks for the answers, i will try both out and with Gigabit Lan.

    Greetings Wilfred.

  8. #8

    Re: Anybody having good results with Gigateleport!

    I got it working except for instrument changes in midi; worked better with the gigabit adapter than a 100Mbs adapter. I needed GigaStudio instrument changes so decided it wasn't for me. Also, got ZERO response from the email and forum 'support' at fx-max.com, which wasn't a good sign for a $100+ product.

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •