• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: Cubase SX and RMX Groove Elements Problem

Share/Bookmark
  1. #1

    Cubase SX and RMX Groove Elements Problem

    Noticed something strange using Cubase SX2 and Stylus RMX on a PC.

    Here's a specific way to reproduce the problem..........

    1) Open an empty project
    2) Open RMX
    3) Select 'Core Library' and 'Groove Elements'
    4) Select 'Tambourines' and '92-Tambourine' say in RMX Track 1
    5) Save the project in SX
    6) Close the project
    7) Reopen the project

    You will now find that RMX has '74-Rhinoceros Jingles' loaded in RMX Track 1

    This only happens with the 'Groove Elements' version. If you load '92-Tambourine' from the 'Tambourines' section of 'Classic Stylus' in RMX, all seems to work as expected.

    Can anyone confirm this for me? And maybe someone with a different host, to see if it is SX specific.

    Thanks,

    Steve

  2. #2

    Re: Cubase SX and RMX Groove Elements Problem

    Are you using RMX ver1.05 ?

    This problem was fixed in that version, so it should be OK now.

    http://www.spectrasonics.net/updates/index.php

    spectrum

  3. #3

    Re: Cubase SX and RMX Groove Elements Problem

    Quote Originally Posted by spectrum
    Are you using RMX ver1.05 ?

    This problem was fixed in that version, so it should be OK now.

    http://www.spectrasonics.net/updates/index.php

    spectrum
    Nope. I was still using the original version that shipped with the DVDs. That sorts that out then. Thanks

    Steve

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •