• Register
  • Help
Results 1 to 7 of 7

Topic: morphology sound loading prblm

Share/Bookmark
  1. #1

    morphology sound loading prblm

    any body know what is the problem in morphology it has been installed properly registered but still not loading the sounds

    cant self register certain dll files any solution to that

  2. #2

    Re: morphology sound loading prblm

    Go check "Options."

    Is it pointing to the correct folder where the sounds are actually located? When I installed Morphology and the PMI 290, I had to hack the registry to get it to do so.

  3. #3

    Thumbs down Re: morphology sound loading prblm

    yes that is located prperly but still prblm not solved.

    what is that registry hack you were talking about breif me on that

    [B]when i open install log file it shows 3 .dll files in system 32 folder could not self register [/B]

    once those register than i think the problem might be solved any solution to that

    ANY BODY ON THIS EARTH CAN HELP ME OUT :confused:

  4. #4

    Re: morphology sound loading prblm

    Quote Originally Posted by spooky008in
    any body know what is the problem in morphology it has been installed properly registered but still not loading the sounds

    cant self register certain dll files any solution to that
    i've the same problem!!

  5. #5

    Re: morphology sound loading prblm

    You should be able to get support from:

    1. Your Country Distributor

    If you purchased from East-West (the USA Distributor for Zero-G), they have tech support:
    http://www.soundsonline.com/support.shtml

    http://www.zero-g.co.uk/index.cfm?articleid=5


    2. Zero-G
    http://www.zero-g.co.uk/index.cfm?articleid=8


    3. Native Instruments
    http://www.native-instruments.com/index.php?support_us

    You shouldn't have to make any manual Windows Registry modifications

  6. #6

    Question Re: morphology sound loading prblm

    [QUOTE=spooky008in]any body know what is the problem in morphology it has been installed properly registered but still not loading the sounds

    I know its an old one but am experiencing that problem too, did u find out how to get the sound loading?

  7. #7

    Re: morphology sound loading prblm

    Had the same problem here but once I realised that it had to be set up as multi-instrument it's working fine in Logic Pro.

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •