• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: Missing Gig File after Defrag.....

Share/Bookmark
  1. #1
    Senior Member Gary M. Thomas's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Myrtle Beach, SC (USA)
    Posts
    522

    Missing Gig File after Defrag.....

    Hey ya\'ll, I don\'t know why... but, after I just ran the \"Defrag\" on the computer,..... my GigaSampler seems to show 78 less files under the \"Registered Instruments\" Does anyone know why this would happen... and how in the world do I find out what has happened to these \"missing\" files and which Gig files they are! Thanks for your help, Gary [img]images/icons/shocked.gif[/img]

  2. #2
    Senior Member Gary M. Thomas's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Myrtle Beach, SC (USA)
    Posts
    522

    Re: Missing Gig File after Defrag.....

    Can anyone help me with this problem? Gary [img]images/icons/confused.gif[/img]

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Chandler, Arizona
    Posts
    4,040

    Re: Missing Gig File after Defrag.....

    This should not happen under normal circumstances. I\'ve been defragmenting drives for the past 15 years using many different defrag programs on hundreds of computers and have yet to lose a file.

    Run scandisk to check your hard drive for errors. Set it to do a surface scan.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Winsted, CT
    Posts
    1,338

    Re: Missing Gig File after Defrag.....

    ... And have QuickSound do a full update...

  5. #5
    Senior Member Gary M. Thomas's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Myrtle Beach, SC (USA)
    Posts
    522

    Re: Missing Gig File after Defrag.....

    Thank you both... I appreciate it! Gary

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •