• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: stylus keeps dropping my presets / uvi engine error !

Share/Bookmark
  1. #1

    stylus keeps dropping my presets / uvi engine error !

    Hi, this is driving me round the twist but I keep getting "uvi engine error" and then all the presets dissapear on the stylus..when I try to reset them manualy I get told there are no presets..a bit like it can't see the data base or something !!! THis is a real problem as I'm that close to mixing and now the damn drum tracks are gone !

    Any help would be really appreciated,
    te me.

  2. #2

    Re: stylus keeps dropping my presets / uvi engine error !

    ok spectrasonics tech support sorted me..I just needed to make another short cut and place it in the vst plugins folder and all was good !

    ..just in case anyone else had the same problem

  3. #3

    Re: stylus keeps dropping my presets / uvi engine error !

    I have the same problem but what you suggested didn't help. Could you be a bit more specific?

    Joost

  4. #4

    Re: stylus keeps dropping my presets / uvi engine error !

    Short cuts and alias' can sometimes get corrupted.

    Putting the actual .dat file in the same folder as the plug-in is a good solution if the alias/shortcut is funky.

    spectrum

  5. #5

    Re: stylus keeps dropping my presets / uvi engine error !

    Did you ever get your UVI engine error fixed with Atmosphere? If you had a fix, I'd love it. Send reply to: american_audio_artist@yahoo.com

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •