• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: RME cards not recognised in G5 2 x 2gHz

Share/Bookmark
  1. #1

    RME cards not recognised in G5 2 x 2gHz

    hello,

    i have a weird thing here. i have a rme hdsp 9652, a 9632 and a digi 9636.
    i tried every card in a g5 i am installing here and they all dont show up in the system profiler. all cards are brand new. the all work in a pc and all have the latest rev.
    i also test a scsi which works without any prob.
    besides the cards are not showing up they of cause also dont work.

    i know that the rme cards show up as audiocard or something.

    the rme setting is not starting right.

    any ideas???
    Digital AudionetworX

    ______________________________
    http://www.digital-audionetworx.de
    mac - pc - gigastudio
    berlin - germany

  2. #2

    Re: RME cards not recognised in G5 2 x 2gHz

    The Old you have [new is HDSP] is 9636 [add 1 extra card will become 9652].
    It sold with 2 kind of chips, if it was previously used in PC, you will have to swap the chip. The Chip does come with retail box so if you bought it Used then ask the seller.
    in my opinon, get rid of it, Because RME has no plan to improve its driver and currently very unstable under G5 [In fact some old revision will completly un-use] Not campatible with PCI X
    Sonny

  3. #3

    Re: RME cards not recognised in G5 2 x 2gHz

    it´s a brand new card.

    i solved the problem with upgrading the os.
    Digital AudionetworX

    ______________________________
    http://www.digital-audionetworx.de
    mac - pc - gigastudio
    berlin - germany

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •