• Register
  • Help
Results 1 to 7 of 7

Topic: Weird C3 sustain in Emperor

Share/Bookmark
  1. #1

    Weird C3 sustain in Emperor

    I am getting a weird sound on C3 at Velocity 50 with the sustain pedal pressed in. I can hear some kind of 'artefact' on notes G#2 up to C3, but it's most pronounced on C3. Higher or lower velocities don't have the problem.

    Could anybody here check whether you have the same problem. I've been having a hard time getting Gigastudio up and running and I don't know if the problem is in the sampleset or in my setup.

    Here's a clip if you want to hear what I'm on about.

  2. #2

    Re: Weird C3 sustain in Emperor

    Anybody???

  3. #3

    Re: Weird C3 sustain in Emperor

    I am getting a weird sound on C3 at Velocity 50 with the sustain pedal pressed in.
    It would help if you let me know what version of the EMPEROR you are referring to (Gs3, Gs2, Hal, EXS24, Kontakt and what format sample pool 16 or 24 bit).
    Best regards,
    Michiel Post


  4. #4

    Re: Weird C3 sustain in Emperor

    Yes of course. How silly of me to forget.

    It's the GS3 version (24bit). It's there in the main patch (12x12x2). Let me know if you need any more info

  5. #5

    Re: Weird C3 sustain in Emperor

    There is also something weird going on with note C2 at the highest velocity. I just get a thud and no sound

  6. #6

    Re: Weird C3 sustain in Emperor

    Hey Michiel, have you had time to look at this yet?

  7. #7

    Re: Weird C3 sustain in Emperor

    Quote Originally Posted by billygoat
    Hey Michiel, have you had time to look at this yet?
    This is my next job!
    Best regards,
    Michiel Post


Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •