• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: Giga 3.10 No more qsound database?

Share/Bookmark
  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Santa Monica, CA
    Posts
    46

    Giga 3.10 No more qsound database?

    I just installed 3.10 and have re-built m data base 5 times and I still can't the listings in the window. Just the folders on the left and nothing else. When I do the re-build it shows all the gig files being searched just no results. Can load the sounds by adding instruments and finding the files, but... . Any ideas? Is there a old data-base file that I need to get rid of?

    Thanks
    Chris

  2. #2

    Re: Giga 3.10 No more qsound database?

    Quote Originally Posted by cKaz
    I just installed 3.10 and have re-built m data base 5 times and I still can't the listings in the window. Just the folders on the left and nothing else. When I do the re-build it shows all the gig files being searched just no results. Can load the sounds by adding instruments and finding the files, but... . Any ideas? Is there a old data-base file that I need to get rid of?

    Thanks
    Chris
    maybe the search field is empty? it should show *.gig for example
    Digital AudionetworX

    ______________________________
    http://www.digital-audionetworx.de
    mac - pc - gigastudio
    berlin - germany

  3. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Santa Monica, CA
    Posts
    46

    Re: Giga 3.10 No more qsound database?

    Thanks! That was it. It was looking for *.gii (?) I guess sometime before I did the rebuild I hit the wrong key. Thanks again..

    Chris

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •