• Register
  • Help
Results 1 to 9 of 9

Topic: RME Digi9652 (slightly OT)

Share/Bookmark
  1. #1

    RME Digi9652 (slightly OT)

    I have wanted to change my Gina20 for Gigastudio to something else and digital for some time. But I still want to be able to use my outboard gear - and some of it has SPDIF in, so I was wondering if it is possible to route the same signal to an ADAT output and an SPDIF output on the Digi9652 at the same time? That way I could send the SPDIF into my TC M-ONE and the ADAT directly for recording in my Pulsar on the other machine - is this possible?

  2. #2

    Re: RME Digi9652 (slightly OT)

    Bump... no Hammerfall guys know???

  3. #3

    Re: RME Digi9652 (slightly OT)

    Simon,

    I have the Digi9652 combined with the ADI 8 DS. It\'s a killer sounding unit! The GSIF drivers are a little flakey right now though. I\'m sure though that they will get them irnoned out soon.

    Donnie

  4. #4

    Re: RME Digi9652 (slightly OT)

    OK donnie, but do you know the answer of my question? Can I send the same signal out both to ADAT and SPDIF? At the same time.

  5. #5

    Re: RME Digi9652 (slightly OT)

    (Sorry to intrude on this thread, Simon!)

    Donnie, what\'s flakey in the GSIF drivers? I\'m thinking of getting this card myself.

  6. #6

    Re: RME Digi9652 (slightly OT)

    Oh sorry....I forgot....yes you can

    Ursatz,

    I have been getting clicks every once in awhile. It doesn\'t seem to be releated to latency either. I spoke with the guys at Soundchaser about this and they said that RME should be working on a new driver.

    Donnie

  7. #7

    Re: RME Digi9652 (slightly OT)

    Donnie
    I thought you mentioned when you bought your new machine that it is pop and click free[or are you talking about your older machine].
    Im not trying to give you a hard time but Im in the process of putting together a simular machine to yours[1.4 athlon /asus A7V board] because of the success that you have had with it and I was looking foward to no pops and clicks .
    Also Donnie are you using name brand or generic ram and is it ECC or non ECC.
    Thanks , Ken

  8. #8

    Re: RME Digi9652 (slightly OT)

    Kenn,

    No problem at all....actually yes it is on the new machine. I didn\'t have the problem right at first, or at least I didn\'t notice it as much but it has crept in recently. I contacted Soundchaser and they confirmed it was the driver. Other than that it\'s a killer sounding card.

    Donnie

  9. #9

    Re: RME Digi9652 (slightly OT)

    Hi Donnie

    Have you ever tried to capture to file while using your RME driver? I have the exact same card and GSt produces empty files, but only while using the RME driver - other GSIF drivers allow normal WAV files.

    Can you try this? I will owe you BIG time...

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •