• Register
  • Help
Results 1 to 6 of 6

Topic: Can you network a 64 bit OS OC with a 32bit PC?

Share/Bookmark
  1. #1

    Can you network a 64 bit OS OC with a 32bit PC?

    In contemplation of building my new 64bit WindowsDAW, I was wondering whether I could network it with my older 32bit Wndows DAW, using Teleport for example?

    Can we do this?
    P4 3.0, 2 gig ram, nvidia 6800gt, 3 SATA drives, EMU-1820M, UAD-1, Studiologic SL-110, Mackie Universal Controller, Behringer Truth B2031A, Cubase SX3, Kontakt2, EWQL Gold, EWQL Choirs, EWQL Collosus, NI Akoustik Piano, NI Elektrik Piano, NI B4 II, EZ Drummer, Lyrical Distortion 1+2, Scarbee Bass, Real Guitar2, Atmospheres, Absynth1, GPO

  2. #2
    Senior Member Richard Berg's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Chapel Hill, NC
    Posts
    232

    Re: Can you network a 64 bit OS OC with a 32bit PC?

    Yes. According to NetCraft, you're networking with a 64-bit OS right now (the NorthernSounds webserver)

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Chandler, Arizona
    Posts
    4,045

    Re: Can you network a 64 bit OS OC with a 32bit PC?

    You should have no problem networking various OS's such as XP, Vista, Server 2003, Linux, etc between 32 and 64 bit versions.

    You'll need to make sure Teleport is compatible with 64 bit OS's though.

    Jim

  4. #4

    Re: Can you network a 64 bit OS OC with a 32bit PC?

    Thanks everyone!

    I was going to take out my current hard drive libraries and install them in my new 64 bit computer.

    But now, perhaps I can leave my hard drive libraries exactly where they are on my old 32bit computer and just install everything in my new 64bit computer as well then I have the choice of what libraries to use from each computer depending on my project!

    Cool!
    P4 3.0, 2 gig ram, nvidia 6800gt, 3 SATA drives, EMU-1820M, UAD-1, Studiologic SL-110, Mackie Universal Controller, Behringer Truth B2031A, Cubase SX3, Kontakt2, EWQL Gold, EWQL Choirs, EWQL Collosus, NI Akoustik Piano, NI Elektrik Piano, NI B4 II, EZ Drummer, Lyrical Distortion 1+2, Scarbee Bass, Real Guitar2, Atmospheres, Absynth1, GPO

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Chandler, Arizona
    Posts
    4,045

    Re: Can you network a 64 bit OS OC with a 32bit PC?

    Most of the NI stuff will need to be activated once you install on a new computer or hard drive. Many of the other libraries may need to be installed. You shouldn't need to install the sample files again though.

    Jim

  6. #6

    Re: Can you network a 64 bit OS OC with a 32bit PC?

    Quote Originally Posted by Haydn
    Most of the NI stuff will need to be activated once you install on a new computer or hard drive. Many of the other libraries may need to be installed. You shouldn't need to install the sample files again though.

    Jim

    Thanks Jim. Yep. I realize that. Not looking forward to it though!
    P4 3.0, 2 gig ram, nvidia 6800gt, 3 SATA drives, EMU-1820M, UAD-1, Studiologic SL-110, Mackie Universal Controller, Behringer Truth B2031A, Cubase SX3, Kontakt2, EWQL Gold, EWQL Choirs, EWQL Collosus, NI Akoustik Piano, NI Elektrik Piano, NI B4 II, EZ Drummer, Lyrical Distortion 1+2, Scarbee Bass, Real Guitar2, Atmospheres, Absynth1, GPO

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •