• Register
  • Help
Results 1 to 2 of 2

Topic: Help routing hardware in Giga

  1. #1

    Help routing hardware in Giga

    The below was from my post on no midi out

    Well I have narrowed it down to some sort of hardware routing problem. It\'s a totally new set up for me. Here is a Listing of my equipment, maybe someone can help me figure wich buttens I need to check in Giga and on my System Set up.

    Win XP
    2.8 P4
    2 gig DDR 400 memory
    Seagate SATA 7200.7 80 Gig (aplication )
    Seagate SATA 7200.7 120 gig (sample)
    Asus P4C800 Mobo
    Echo Mia Midi
    M audio audiophile
    (giga is Ver. 2.53)

    Radium 61 key controller, and Roland XP60 keyboard

    This is suposed to be my sequencing computer but my motherboard for the giga is not in yet so I just swapped over the hard drives with GIGA on it until the new board comes in.
    The problem is If I select the onboard sound card all my sounds work except in giga, but when I choose either the Mia midi or the Audiophile card no sound what so ever is playing even though the console shows the input bars are moving up and down when keys are being pushed. (Now sometimes the keyboard keys will actually trigger the virtual keyboard in Giga but no sound comes out, but usuallly that does not even work and I have to click with the mouse on the virtual keyboard and that does not even put out sound. So I\'m thinking I got confused somewhere in my routing of my hardware and need to change something on my computer settings. Any ideas would be great since I have saving for a whole year for everything when i finally orderd all my equipment and librarys nothing is working

  2. #2

    Re: Help routing hardware in Giga


Go Back to forum

Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts