• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: Multiple Busses + Multiple Instances of GPO ???

Share/Bookmark
  1. #1

    Question Multiple Busses + Multiple Instances of GPO ???

    Hey Guys

    I am having so much difficulty figuring this out.
    I am using Sonar Home Studio 6 with GPO.

    Yesterday I viewed a tutorial about how to load GPO into Sonar
    and assign a Bus for Reverb. The strange thing is, that I did the tutorial and followed the instructions, and everything worked the first time.

    But for some weird reason, my Mixing Pannel in Sonar now does not display the right nobs for sending and activating a Bus.

    I have downloaded the Sonar file that came with the tutorial, and it works, but only with the bus that came already assigned. When I try to do another bus, with another instance of GPO, it simply does not work. No effect.


    Hope someone can shead some light.

    Here is what I do:

    1. I open a new instance of GPO, load my instrument and assign al the right channels. I play and test and everything works fine.

    2. I go to my Mixing Panel View and load a new bus. I rename it "ReverbPiano" and load a VST - GPO Ambience in it.

    3. I go over to the track view, and find my GPO track, and SEND the bus called "ReverbPiano".

    4. Here comes the part that confuses me. There is no SEND or LEVEL, or PAN buttons and when I click on the little activate button, nothings happens.

    WHAT AM I DOING WRONG !!

    HELP HELP HELP

    No hidden secret that I am a completely NEWBIE to this.

    THANKS GUYS

    I appreciate all the help

    Empneo
    "‘The heights by men reached and kept were not attained by sudden flight,
    but they, while their companions slept, were toiling upward in the night
    .’ Henry Wadsworth Longfellow."



  2. #2

    Re: Multiple Busses + Multiple Instances of GPO ???

    Your mixer must look something similar to this:



    Do it?
    Be sure that you are routing your Reverb Bus to an audible output.
    Marcelo Colina

  3. #3

    Re: Multiple Busses + Multiple Instances of GPO ???

    Quote Originally Posted by marce
    Your mixer must look something similar to this:



    Do it?
    Be sure that you are routing your Reverb Bus to an audible output.
    THANK YOU VERY MUCH !!
    I WENT THROUGH THE ENTIRE TUTORIAL AGAIN, AND THEN I DECIDED TO CHECK IF ALL THE LITTLEN BUTTONS AND KNOBS HAVE BEEN ENABLE IN THE SHOW/HIDE MENU. Ok... so that was it.

    They were all hidden, and I did not know where to make them visible again.

    THANK YOU FOR THE PIC, IT HELP figuring out where what was.

    THANKS.... EVERYTHING WORKS NOW !!!

    Empneo
    "‘The heights by men reached and kept were not attained by sudden flight,
    but they, while their companions slept, were toiling upward in the night
    .’ Henry Wadsworth Longfellow."



Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •