• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: KP2 strange behaviors in Logic 8

Share/Bookmark
  1. #1

    KP2 strange behaviors in Logic 8

    Apparently, something goes wrong with Kontakt Player 2 in Logic 8: contextual menus won't work properly, deeper levels are not displayed, MIDI channels can't be set.

    To me, it's near unusable.



    Too bad.
    Mac Pro Quad Core, 23" Apple Cinema, Logic Pro 8.x + VSL PRO Edition, some of the VI's, GPO, Ivory, Edirol UA-25 audio card, Event TR6 monitors, 1 girlfriend (Ines).

  2. #2

    Re: KP2 strange behaviors in Logic 8

    I have had the same problems with all my NI plugs. What gives?

    Peace

    rikp

  3. #3

    Re: KP2 strange behaviors in Logic 8

    I checked again.

    Actually, if you open-hold-drag you get the menus, but it's quite a different behavior in respect of KP2 stand-alone, where sub-menus appear automatically by simply rolling over with the mouse.

    I guess it's a bug anyway.
    Mac Pro Quad Core, 23" Apple Cinema, Logic Pro 8.x + VSL PRO Edition, some of the VI's, GPO, Ivory, Edirol UA-25 audio card, Event TR6 monitors, 1 girlfriend (Ines).

  4. #4

    Re: KP2 strange behaviors in Logic 8

    I agree, just hold the mouse down and everything is fine.

    Dave

  5. #5

    Re: KP2 strange behaviors in Logic 8

    Quote Originally Posted by daveporter
    I agree, just hold the mouse down and everything is fine.
    Yes, but I prefer the good old times.



    A bugfix will be appreciated.

    Last-minute edit: selecting a different instrument in "Show Channel Strip" top menu, will make sub-menus work as usual.

    Mac Pro Quad Core, 23" Apple Cinema, Logic Pro 8.x + VSL PRO Edition, some of the VI's, GPO, Ivory, Edirol UA-25 audio card, Event TR6 monitors, 1 girlfriend (Ines).

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •