• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: Omni update trouble

Share/Bookmark
  1. #1

    Omni update trouble

    I know I'm doing something stupid but the soundsource and patch updates aren't showing up even though I have extracted them to the same directory my Steam folder is in. I have Omni running in ProTools 8 on my C drive and my 42 gig Steam folder on my D drive in D: Program files/Spectrasonics/Steam. I installed the new software, then extracted both the soundsource and patch updates to D: program files/ Spectrasonics but when I open Omni and click check for updates I get a green dot on the software but not on the patches or soundsource. I even extracted them to the Cdrive where the Steam alias is but no dice. Also, I can't even find the Read Me file. I must be really dense this morning...everybody else seems to be having no problem with this.
    Andy B

  2. #2

    Re: Omni update trouble

    What an idiot I am...never mind!

  3. #3

    Re: Omni update trouble

    come on come on, share with us what you did ? :-)
    rsp
    richard sven
    sound sculptist
    ------------------
    Nuendo 4.3 | Intel DP35DP : Intel Quad Core QX 6700 : 4GB RAM | Windows XP Pro SP3 | Lynx Two C | Midisport 2x2 | 2xUAD-1, UAD-2 Quad |

    Cubase 4.5.2 | MacBookPro 2.16 Ghz | 10.6.3 | 2GB | TC Konnekt 8

  4. #4

    Re: Omni update trouble

    He installled them with the installer instead of just extracting the files to Steam folder I guess

  5. #5

    Re: Omni update trouble

    Quote Originally Posted by Mulperi View Post
    He installled them with the installer instead of just extracting the files to Steam folder I guess
    Nah...I didn't see the installers. After I ran them everything was fine.

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •