• Register
  • Help
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Topic: Activation of GPO4 not working for me

Share/Bookmark
  1. #1

    Activation of GPO4 not working for me

    As the title says, the activation is not working. I need to "place" the png file (the activation file) each and every time I open the GPO4 Aria program.

    My system:

    MacPro 2 X 2.66 Dual-Core Intel Xeon
    8 GB Ram
    4 HDD's (the GPO4 Aria is located on the main drive)
    Leopard 10.5.7

    Anyone else having difficulty keeping the program "activated"?

    To clarify. . . it works. The sounds are there. But each and every time I initialize GPO4 Aria, it tells me that it's not activated and asks if I wish to activate it now. Despite several attempts of activation, it is still asking me this question. This is an upgrade. Could the upgrade be an issue??

    Ugh. . .

    Ted
    Music and humor are healthy for the soul.

  2. #2

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    I get the exact same problem

  3. #3

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    I am having the same problem. Vista x64 SP2... Both the 32bit and the 64bit do the same thing.

    Mark
    Mark McDowell
    Intel i7-920, 12GB, Dual 640GB SATA
    Windows 7 x64 Ultimate

  4. #4

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    running 32 bit windows xp: same problem. it activates but doesnt remember the activation...

  5. #5

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    No sticky activation. ........
    Not the freestanding and not the VST version (64-bits).

    Raymond

  6. #6

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    Quote Originally Posted by Raymond62 View Post
    No sticky activation. ........
    Not the freestanding and not the VST version (64-bits).

    Raymond
    I don't understand, is activation working or not?

  7. #7

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    It activates, but I have to do it every time I load it freestanding.
    Also with every new occurence in Sonar I have to activate these separately. The next time I load Sonar with those ARIA playes in it, I have to re-active every individua occurence.

    Raymond

  8. #8

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    Quote Originally Posted by Raymond62 View Post
    It activates, but I have to do it every time I load it freestanding.
    Also with every new occurence in Sonar I have to activate these separately. The next time I load Sonar with those ARIA playes in it, I have to re-active every individua occurence.

    Raymond
    Login to your account at www.garritan.biz and download the keycard again replacing the one you have now. Save it to the desktop and drag from there.

  9. #9

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    worked for me, thanks for the quick update!

  10. #10

    Re: Activation of GPO4 not working for me

    Quote Originally Posted by Tony Monaghan View Post
    Login to your account at www.garritan.biz and download the keycard again replacing the one you have now. Save it to the desktop and drag from there.
    it came as an email. Obeying person as I am, I did "drag" it to the freestanding verison. Now it works also in Sonar, every occurrence. Don't know what you did, but looking at the sequence of messages of this "registrering" problem you didn't have had much sleep last night.

    Many thanks,

    Raymond

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •