• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: giga3 and cubase 5 rewire problems

Share/Bookmark
  1. #1

    giga3 and cubase 5 rewire problems

    a friend of mine has just changed and upgraded his DAW with cubase5 (he previously had ver.2sx).
    he used gigastudio 3 with the vienna library in cubase 2 in rewire mode.

    now he is not able to get Giga3 sounds into cubase.

    i'm trying to help him...

    we tried to use giga3 with cubase5:
    we open cubase5
    we open giga3
    in cubase we choose giga3 rewire and activate the first 2 channels

    now,if we load an instrument in giga and play it from the keyboard,we correctly se the audio meter in giga3 moving, so we thing that giga is actually producing some sounds.

    the problem is that the giga3 audio stream does not come to cubase,so that we are actually not hearing any sound.

    what could be the problem???
    i'mnot used to cubase since i'm using sonar and,moreover,i dont use giga,either, so i'm not veryfamiliar with the settings...

    thanks!


    PS:in standalone mode giga is correctly working and playing.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fort Worth, TX
    Posts
    32

    Re: giga3 and cubase 5 rewire problems

    are you perhaps using Vista 64 bit? if so, rewire is not 64bit compatible. you'd have to use the 32bit version of cubase to make it work.
    Q6600 2.8GHz Quad Core
    WinXP Pro
    4G DDR RAM
    MOTU Ultralite Hybrid MKIII
    Sonar 8.5PE

  3. #3

    Re: giga3 and cubase 5 rewire problems

    I accept with informationre: wire is not 64bit compatible. you'd have to use the 32bit version of cubase to make it work.

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •