• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: Gigaorchestra 3 aren't recognized by Fireface UC (400)

Share/Bookmark
  1. #1

    Gigaorchestra 3 aren't recognized by Fireface UC (400)

    Gigaorchestra 3 aren't recognized by Fireface UC (400).
    All the others VST instruments in Cubase SX 3 works fine.
    Any idea? I did an update drivers in RME site but, still dont working.
    No midi signals in Gigaorchestra 3.
    thanx.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fort Worth, TX
    Posts
    32

    Re: Gigaorchestra 3 aren't recognized by Fireface UC (400)

    GS3 isn't a VST, it has to be rewired into the host.
    Q6600 2.8GHz Quad Core
    WinXP Pro
    4G DDR RAM
    MOTU Ultralite Hybrid MKIII
    Sonar 8.5PE

  3. #3

    Re: Gigaorchestra 3 aren't recognized by Fireface UC (400)

    Quote Originally Posted by Beagle View Post
    GS3 isn't a VST, it has to be rewired into the host.
    Thank you but i think i wasn't clear. Now i know why Firefce UC can't recognise GigaOrchestra. The point wasn't about Giga to be or not a VST. Tascam stop the Giga and Fireface UC was released without GSIF driver.
    And they will not do the GSIF driver, unfortunately!
    But im having a kind of success using Halion 3.5 and SampleLord. Ok, sometimes the instruments arent converted in the same way i have in Giga but, works. Again, thanx for try to help me. Best regards.

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •