• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: Weird JABB Kontakt 2 Behaviour!

Share/Bookmark
  1. #1

    Weird JABB Kontakt 2 Behaviour!

    Well, I system restored my Vista laptop, cleared the harddrive out. Reinstalled everything (Sonar 8.5 and JABB Kontakt Player 2) and to my surprise, when I call up the Kontakt 2 Player JABB interface, the JABB logo is blank or a blue blank space but the JABB works as normal! What's wrong now? I want that logo!

  2. #2

    Re: Weird JABB Kontakt 2 Behaviour!

    Well, I solved this weird behaviour. It must have had something to do with Vista's file system. The JABB logo show up in the interface. I defragged the hard drive and it did the trick. I also reinstalled Kontakt 2 Player 2.3.3!

  3. #3

    Re: Weird JABB Kontakt 2 Behaviour!

    Quote Originally Posted by ronboykin View Post
    Well, I solved this weird behaviour. It must have had something to do with Vista's file system. The JABB logo show up in the interface. I defragged the hard drive and it did the trick. I also reinstalled Kontakt 2 Player 2.3.3!
    Hello Ronboykin,

    Glad to read that you got your JaBB graphic back.

    I think this probably has more to do with you reinstalling KP2.2.3 rather than Vista's file system or defragging.

    Anyway, whichever, it's all going now which is great.
    Michael
    Patience is a virtue, sensitivity is a gift

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •