• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: COMB 2 Legato problems.

  1. #1

    COMB 2 Legato problems.

    I have been using GPO4 and COMB1 with Finale 2010 and Human Playback for quite some time with very nice results.

    I just installed COMB2 and am just as happy with it except for the legato. Slurs placed in the the score don't seem to do anything unless I turn on auto-legato.

    When that is turned on sometimes repeated notes don't sound.

    Is there a setting I can tweak in aria, or perhaps there is a change I can make in the human playback controls.

    Any insight that anyone has on this will be much appreciated.


  2. #2

    Re: COMB 2 Legato problems.

    Hi Jeffrey and Welcome to the forum!

    Quick question. Did you load the Notation or the Standard sounds from Aria? Finale uses the Notation sound set for human playback. When you mentioned using the Auto-Legato feature, that shouldn't show up if you are using the Notation sounds. Check it out and we'll go from there.

    Gary A.
    Serenity Musician (Gary A.)

    HP Pavilion Elite, Windows 7 Home Premium 64 bit, 12 gig ram, 1 terabyte hd., E-MU 0404, Korg K61, Finale 2012, Sonar X2 Producer

  3. #3

    Re: COMB 2 Legato problems.

    Thank you for your feedback.

    I only have the notation sounds installed.

    I happen to have the project I am working on open right now, and the the button for auto-legato is right there in the lower left corner of the controls tab in Aria.

    The samples I have loaded all start with the n for Notation.

Go Back to forum


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts