• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: Hiccuping Orchestra

  1. #1

    Question Hiccuping Orchestra

    I'm not sure what the heck's going on, but GPO (4.02) sounds will hiccup (or pop) about a second after the note is sounded, and the note will no longer sustain. Is there a way I can fix this?

    Here's my computer info:

    • HP Notebook PC
    • Intel Pentium T4500 (2.3 GHz
    • 4 GB RAM
    • Windows 7 (Home Premium)
    • GPO 4.02
    • Finale 2009c
    Zacharias Paul Gustav Büchner

  2. #2

    Re: Hiccuping Orchestra

    What audio card are you using?

    It sounds like your audio is dropping out. Try this:

    1. From the MIDI/Audio menu, point to Instrument Setup, and click VST Setup (Windows).
    2. If Ambience Reverb is selected, click the Edit button to the right of it.
    3. Under Shape, set the Quality/CPU to about 10%.
    4. Try playing back the file to see if the problem is resolved.

  3. #3

    Re: Hiccuping Orchestra

    Thanks, but that didn't solve anything, and can't find anything on the sound card in here. This happened to me before, when they released the GPO update a while back, and I had to uninstall and reinstall without the update. I'm thinking there's something wrong with the update, but I really don't know. I also noticed that the Tuba overlay just stopped working altogether in Finale, but everything works fine in standalone.
    Zacharias Paul Gustav Büchner

Go Back to forum


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts