• Register
  • Help
Results 1 to 2 of 2

Topic: Help? Trilian Live Mode (key switching) no longer works since moving STEAM

Share/Bookmark
  1. #1

    Help? Trilian Live Mode (key switching) no longer works since moving STEAM

    I have a support request in to Spectrasonics, but in case someone has the answer before they get to me...

    I upgraded one of my sample drives over the weekend and moved the STEAM folder exactly as described here:

    http://support.spectrasonics.net/viewtopic.php?t=303

    Ever since, none of the "live mode" multis work!

    I saw the FAQ: http://support.spectrasonics.net/viewtopic.php?t=314
    In order to load a Trilian keyswitch multi in Omnisphere please uncheck the "Ignore Assignments When Loading Multi" option of the MIDI Learn submenu of the Utility menu.

    MIDI Learn and Automation -> Ignore Assignments when loading Multi (unchecked)
    Ok, I made sure "Ignore Assignments when loading Multi" is unchecked. But no love. I am trying to load in "factory patches" - multis, with live mode. The region where the keyswitches live all make sound, and do not keyswitch. Bad Trilian, bad.

    I have not changed anything except the path to STEAM. And the new steam drive is a clone of the old.

    Using absolute latest versions of Trilian and all latests patches and library.

    Anyone have any idea what could be wrong here?

    Thanks,

    J

  2. #2

    Re: Help? Trilian Live Mode (key switching) no longer works since moving STEAM

    Now it's working.
    Les called -- we tried a new session and a new instance of Trilian.
    That must have woken it up or something.
    Quite strange.
    ????
    All's well that ends well, I guess.
    Thx

    J

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •