• Register
  • Help
Results 1 to 2 of 2

Topic: Just installed Basic successfully but files have disappeared!

Share/Bookmark
  1. #1

    Just installed Basic successfully but files have disappeared!

    I'm baffled here, gang. According to all the prompts, everything went fine in the installation -- including the authorization.

    But when I try to load a file, nothing doing. Onto my D (sample) drive I supposedly extracted two folders, one called Basic, the other called Steinway Files. But at the Load prompt, nothing appears other than the icons for the two folders -- no Aria files within.

    When I look at the D drive in "My Computer" it shows Basic as containing 902 files and 1 folder, size 192 MB; Steinway Files shows 900 files and two folders, size 3.2 GB.

    But I can't access the files.

    What's going on? Help, please!

  2. #2

    Re: Just installed Basic successfully but files have disappeared!

    Quote Originally Posted by karolsz View Post
    I'm baffled here, gang. According to all the prompts, everything went fine in the installation -- including the authorization.

    But when I try to load a file, nothing doing. Onto my D (sample) drive I supposedly extracted two folders, one called Basic, the other called Steinway Files. But at the Load prompt, nothing appears other than the icons for the two folders -- no Aria files within.

    When I look at the D drive in "My Computer" it shows Basic as containing 902 files and 1 folder, size 192 MB; Steinway Files shows 900 files and two folders, size 3.2 GB.

    But I can't access the files.

    What's going on? Help, please!
    You can ignore this. I got it going. ...............

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •