• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: Default multi in Omnisphere

  1. #1

    Default multi in Omnisphere

    I'm trying to save a default multi, but can't get it to work. I've looked in the reference manual and can find no info. I've tried saving it over the old one (default.mlt_omn) and it asks me if I want to replace it and I do replace it, but when I re-instanciate Omni, it's the original default multi. I know I'm doing something wrong here. Any help would be appreciated.


  2. #2

    Re: Default multi in Omnisphere

    I thought for sure someone at this forum would know how to do this.

    Anyone? Hans, Eric...


  3. #3

    Re: Default multi in Omnisphere

    If you're following the instructions in the FAQ entitled "How can I Customize what is Initially Loaded in Omnisphere or Trilian?" and it still doesn't work, you should contact tech support since it will require more details to learn what is wrong.
    Glenn O

  4. #4

    Re: Default multi in Omnisphere

    Hi jeffthall,

    Please see the link below:


    This should work but if not I would contact support.

    Kind regards,

  5. #5

    Re: Default multi in Omnisphere

    Thanks guys - I have followed those instructions, but it doesn't asks me if I want to save it as my default multi, Which is what is described in the FAQ. I have left a message for tech support.

    Thanks again -

Go Back to forum


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts