• Register
  • Help
Results 1 to 7 of 7

Topic: Record function not working (Basic)

Share/Bookmark
  1. #1

    Record function not working (Basic)

    I cannot, for the life of me, figure out what the problem is. Steinway loads up fine as a stand alone. I can load a midi file and it plays it back just fine.

    But when I try and record to .wav? Nothing. It SAYS its recording, and the track plays to the end, but when you actually play the .wav file afterwards? It's just silence. What's going on?

  2. #2

    Re: Record function not working (Basic)

    Have you activated the Steinway with your activation keycard yet? You can do that at
    http://garritan.com/store/registration/keys/
    if you have any trouble activating there's a video on how to activate at
    http://www.garritan.com/instructions.html

    A number of functions are disabled until you activate the Steinway, and I think recording may be one of them.

  3. #3

    Re: Record function not working (Basic)

    Thanks for the reply Jeff. I have, in fact, activated it, but to no avail.

    Quote Originally Posted by Jeff Hurchalla View Post
    Have you activated the Steinway with your activation keycard yet? You can do that at
    http://garritan.com/store/registration/keys/
    if you have any trouble activating there's a video on how to activate at
    http://www.garritan.com/instructions.html

    A number of functions are disabled until you activate the Steinway, and I think recording may be one of them.

  4. #4

    Re: Record function not working (Basic)

    Are you on Mac or Windows, and what operating system version? Most likely we'll need to request for you to send some troubleshooting logs to us via email, which you can start by emailing us at
    support at garritan.com
    I haven't seen reports of this problem before. I'll probably need more information to get an idea of what's happening.

  5. #5

    Re: Record function not working (Basic)

    Sure thing.

    I'm on Windows 7 64-bit (Home edition)

    Quote Originally Posted by Jeff Hurchalla View Post
    Are you on Mac or Windows, and what operating system version? Most likely we'll need to request for you to send some troubleshooting logs to us via email, which you can start by emailing us at
    support at garritan.com
    I haven't seen reports of this problem before. I'll probably need more information to get an idea of what's happening.

  6. #6

    Re: Record function not working (Basic)

    Quote Originally Posted by geluf2 View Post
    I cannot, for the life of me, figure out what the problem is. Steinway loads up fine as a stand alone. I can load a midi file and it plays it back just fine.

    But when I try and record to .wav? Nothing. It SAYS its recording, and the track plays to the end, but when you actually play the .wav file afterwards? It's just silence. What's going on?
    Have you tried opening the .wav file in an audio editor to see if a waveform was actually recorded or not?

  7. #7

    Re: Record function not working (Basic)

    Quote Originally Posted by electone2007 View Post
    Have you tried opening the .wav file in an audio editor to see if a waveform was actually recorded or not?
    I have. No dice.

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •